Pagini

duminică, 19 mai 2013

Undue Undid


No Pain No Hands No Doubts


2 comentarii:

  1. jus.
    dus.
    al lui.
    şi duşi.
    ş’ai mei.
    zei – ce vrei!
    >-))

    bine ca nu-l luati si pe mICUTZ ca e contaminabil, produce perversiuni sexpoetice

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca te-a invitat mICUTZ la:

    Festivalul GayFest va avea loc in perioada 3-8 iunie 2013 in diverse locatii ale Bucurestiului

    Ajuns la ediția cu numărul 9, Gay Fest are loc anul acesta în săptămâna 3-8 iunie. Programul variază între piese de teatru, proiecții de film și dezbateri și se încheie cu Marșul Diversității. Festivalul este dedicat comunitatii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer) din Romaniasi sustinatorilor, prietenilor, simpatizantilor acestora.

    GayFest este expresia miscarii pentru drepturi civile a persoanelor LGBTQ, o manifestare care combina activismul politic (mars, dezbateri) cu activismul cultural (spectacole de teatru, proiectii de filme, expozitii).

    GayFest este o actiune proactiva prin care atragem atentia asupra drepturilor pe care persoanele LGBTQ le au.

    GayFest este un eveniment cultural, un moment de afirmare a culturii LGBTQ, un fenomen aparte, bine conturat si care evidenteaza prin teatru, filme si fotografii, valorile comunitatii LGBTQ, demonstrand ca lesbienele, gayi, bisexualii, persoanele transgender/transsexuali si queer traiesc, muncesc, iubesc si se confrunta cu aceleasi probleme ca si heterosexualii. In acelasi timp insa, adesea se confrunta cu o discriminare nedreapta.

    GayFest este in primul rand un eveniment al comunitatii LGBT, insa alaturi de noi vin in fiecare an multe persoane heterosexuale care ne sustin si cred in drepturile noastre, care doresc sa-si arate astfel solidaritatea fata de cauza LGBT.

    Daca nu il gasesti acolo.

    RăspundețiȘtergere